Vineri , 21 Iunie 2024

Cum cumpar

1. Autentificarea:

Inainte de a adauga produse in cosul de cumparaturi va rugam sa va autentificati in contul dvs. iar daca nu aveti cont sa creati unul nou.

Daca nu aveti cont atunci introduceti date valide in formularul "CONT NOU".


La crearea contului, va rugam sa completati cu atentie datele referitoare la numele firmei, cod fiscal, Nr. de ordine in Registrul Comertului, nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare si telefon. Daca nu introduceti una sau mai multe informatii corect comanda nu va putea fi onorata.
Toate aceste campuri sunt obligatorii.
 
2. Selectarea produsului:

Selectati Categoria de produse care va intereseaza alegeti produsul dorit, selectati cantitatea dorita (langa butonul "Adauga in Cos" se afla casuta cu "Cantitate" in care puteti introduce nr. de bucati pe care il doriti pentru produsul respectiv) si apasati butonul "Adauga in Cos", apoi va aparea o fereastra care va anunta ca produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi si va intreba ce doriti sa faceti mai departe. Apasati butonul "Continua cumparaturile" daca vreti sa mai comandati si alte produse (in acest caz repetati pasi de mai sus cu selectarea produsului) sau apasati butonul "Finalizeaza comanda" pentru a va duce in cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi verificati cu atentie produsele comandate si cantitatea lor apoi apasati butonul "Finalizeaza comanda".

Selectati cum doriti sa fie facturata comanda, selectati adresa de livrare si daca doriti adaugati un mesaj care sa insoteasca comanda.

Pentru a confirma comanda dumneavoastra apasati pe butonul "Trimite comanda".

Daca comanda a fost trimisa cu succes va aparea mesajul:
"Comanda transmisa
In cursul zilei de azi veti fi contactat(a) de un reprezentat al firmei noastre pentru a confirma comanda!
Va multumim si asteptam cu placere sa reveniti!"